PROFIEL
 
Kainos is het Griekse woord voor nieuw. Deze naam weerspiegelt de essentie van ons bedrijf. Zoals Kainos voor de oprichters een nieuw begin was, wil Kainos dat in figuurlijke zin ook zijn voor haar klanten. Ondernemingen die kritisch naar zichzelf kijken, weten dat het belangrijk is om op tijd verbeteringen aan te brengen en noodzakelijke veranderingen door te voeren. Als dit financieel-administratieve kwesties betreft, hebben wij de kennis en ervaring in huis om hen te helpen nieuwe wegen in te slaan en deze op succesvolle wijze te blijven volgen.

Kainos is gespecialiseerd in het oplossen van financiŽle en administratieve vraagstukken in middelgrote en kleine organisaties. Als onafhankelijke, deskundige partner kunnen wij de knelpunten in uw onderneming zeer gericht en doeltreffend aanpakken. Daarbij kenmerkt onze dienstverlening zich door een grote mate van flexibiliteit. En op welke wijze wij ook met u samenwerken, steeds vormt onze uitgebreide ervaring in de financiŽle en administratieve kant van het bedrijfsleven een vaste toegevoegde waarde.

Wij stellen onze expertise beschikbaar in de vorm van:
  • Consultancy
  • Interim Management
  • Online Controlling


  • Aan de basis van Kainos staat Elly Pronk-Kleijn. Met 27 jaar internationale bedrijfservaring en een kritische, kwaliteitsgerichte houding staat zij garant voor de ondersteuning die u voor uw onderneming zoekt. Wij nodigen u uit om via deze link haar uitgebreide profiel te bekijken.

     
    Kainos is opgericht in het voorjaar van 2004 en is actief op twee terreinen. Kainos Participaties biedt steun en kapitaal voor de startende ondernemer. Voor meer informatie over dit onderdeel klikt u hier.
    Kainos financiŽle en administratieve expertise is gespecialiseerd in het oplossen van financiŽle en administratieve vraagstukken in middelgrote en kleine organisaties. Informatie over deze dienst vindt u op dit deel van onze website.