PROFIEL
 
Kainos is het Griekse woord voor nieuw. Deze naam weerspiegelt de essentie van ons bedrijf. Zoals Kainos voor ons als oprichters een nieuw begin was, willen we dat in letterlijke zin ook zijn voor de bedrijven waarin we participeren. Startende ondernemingen, die de potentie hebben om te groeien, maar die niet over voldoende financiŽle mogelijkheden, kennis en ervaring beschikken, kunnen wij helpen. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om een nieuwe impuls te geven aan reeds ingeslagen wegen of om op succesvolle wijze een nieuwe weg in te slaan.

Kainos helpt startende ondernemingen om goede ideeŽn verder uit te werken en te ontplooien, zowel door een financiŽle impuls als door goede raad en daad. Kortom, steun en kapitaal voor de startende ondernemer!

 
Kainos is opgericht in het voorjaar van 2004 en is actief op twee terreinen. Kainos financiŽle en administratieve expertise is gespecialiseerd in het oplossen van financiŽle en administratieve vraagstukken in middelgrote en kleine organisaties. Voor meer informatie over dit onderdeel klikt u hier.
Kainos Participaties biedt steun en kapitaal voor de startende ondernemer. Informatie over deze dienst vindt u op dit deel van onze website.